Големи плюшени еднорози - Голям плюшен еднорог XXL играчка

Големи Плюшени Еднорози - Голям Плюшен Еднорог XXL Играчка - Teddyway

Големи плюшени еднорози - здравей, аз съм еднорог!

Големи плюшени еднорози - Сигурно сте чували всякакви приказки и истории за вълшебни еднорози? Аз съм един от тях! Може би не чак толкова вълшебен, но наистина голям плюшен еднорог! Ще ви кажа една тайна, еднорозите не могат да живеят сами, те се нуждаят от близка душа, затова аз търся най-добрия приятел! Надявам се, че и ти го търсиш!

Аз съм мек, защото много обичам прегръдки, нежен съм като перо и излъчвам щастие и радост. Поради тази причина, обещавам, дори и в най-мрачния ден ще ти бъде добре с мен. Хуквам да се подготвя за специално пътуване, където ще те намеря - най-добрият ми приятел! Аз вече нямам търпение да чакам срещата ни, защото вярвам, че бихме се влюбили един в друг веднага, когато се срещнем!

До скоро, приятелю, надявам се да се намерим скоро!


Хайде да се отпуснем, Приятелю!

Големи плюшени еднорози са пълни с изненади! Въпреки че изглеждат пъргави и грациозни, повече от всичко те обичат да се отпуснат с най-добрия си приятел. Легнете заедно, еднорозите са най-добрите спътници в тази област! Те ще ви обгърнат със своето топло и меко тяло, което веднага ще ви накара да се почувствате по-сигурни.

Когато си лягаш, в никакъв случай не забравяй да вземаш своя голям плюшен еднорог! В приказките се казва, че еднорозите са много верни към най-добрия си приятел и го предпазват от всяко зло. В резултат на това еднорогът никога няма да позволи на лошите сънища да ви разсейват от съня! Не забравяй приятеля си, дори когато не правиш нищо, защото еднорогът ще бъде щастлив и тогава, когато просто ще може да бъде близо до теб.


Време за забавления!

Когато голям плюшен еднорог се появи в къщата ти, тя веднага ще бъде изпълнена с радост и щастие, а мрачните дни ще бъдат забравени! Еднорогът ще се радва да прави различни дейности с теб. Запознайте Еднорога с другите си приятели, той ще остане много доволен. Играйте мистерии, Еднорогът ги обича много, въпреки че не са добри търсачи.

Впуснете се в приключение заедно! На новия си приятел не забравяйте да прочетете приказки и истории за други еднорози, нали това е толкова интересно! Еднорогът ще се радва на всяка минута, прекарана с теб, и ще ти благодари с нежността и любовта си. В крайна сметка колко е хубаво да имаш спътник, с когото можеш да се забавляваш, да играеш, да учиш и да се наслаждаваш заедно с него. 

Product added to wishlist