Големи плюшени фламинго - Голямо плюшено фламинго XXL играчка

Големи Плюшени Фламинго - Голямо Плюшено Фламинго XXL Играчка

Големи плюшени фламинго - здравейте, аз съм фламинго!

Големи плюшени фламинго - ярки цветове, меки пера и добро настроение - всичко това перфектно ме описва! Аз съм от топла страна, затова търся приятел тук, който да ме прегръща често, като по този начин не ми позволява да замръзна! Големи плюшени фламинго са страхотни приятели и любящи членове на семейството.

Ще се убедите в това бързо, защото обичам да бъда с приятеля си, да му помагам във всяка житейска ситуация и разбира се любимото ми занимание е ходенето, защото както видяхте, имам дълги крака!

Ние, Фламинго, сме едно от най-приятелските същества на цялата планета и искаме да дадем цялата си любов и радост на теб, приятелю! Надявам се скоро да се намерим!


Нашите големи плюшени фламинго

Нашите хубави, меки и безкрайно нежни големи плюшени фламинго са чудесен избор за подарък. Тази плюшена играчка няма да остави безразлични. Фламинго са изработени от трайни материали, които ще направят тази голяма плюшена играчка наслада за години напред.

Нашите големи плюшени фламинго ще стигнат до вас:

Бързо - Фламинго ще стигне посочения ви адрес в целия Европейски съюз само за няколко дни. И куриерът ще достави пратката до вратата!

Издръжливи - нашите плюшени фламинго са изработени от висококачествените материали, поради което са здрави и могат да издържат и на най-силната любов. Поради тази причина тези играчки се характеризират със своята издръжливост и здравина.

Безопасни - за производство на нашите плюшени големи плюшени фламинго се използват само материали, които са безопасни за децата и околната среда. Тъй като всички продукти са от високо качество, можете да бъдете сигурни, че по време на игра няма да се отделят детайли от играчките. Фламинго са напълнени с антиалергичен пълнител, така че детето няма да изпитва неприятни усещания или здравословни проблеми, докато играе.


Поддръжка големи плюшени фламинго

Тези големи плюшени фламинго не изискват специални грижи. Достатъчно е да измивате фламинго от време на време в пералнята или на ръка и да го оставите да изсъхне. Поради специалния материал, който е използван при производството на тази играчка, тя не привлича прах, така че фламинго не трябва да се почиства често.

Важно е да се отбележи, че за да се поддържат ярки и привличащи вниманието цветове на големи плюшени фламинго, препоръчително е играчката да не се излага на пряка слънчева светлина.

Product added to wishlist