Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Големи плюшени лъвове - Голям плюшен лъв XXL играчка


Големи плюшени лъвове са истински царе на дома!

Големи плюшени лъвове - Царят на животните бавно се изправя на четири крака, разклаща златната си грива, поема си дълбоко въздух и тогава от дълбините на гърлото му избухва силен рев. Всеки детайл от това впечатляващо животно просто разпръсква величието.

Следователно не е чудно, че големите плюшени лъвове са толкова популярни. Обичат ги и деца, и възрастни. Малките обикновено избират лъвове за различни игри. Те прекарват времето си с лъвовете активно, носят ги като защита и заспиват с лъвовете, когато са уморени. Храбрият лъв ги защитава през нощта и им позволява да сънуват спокойни красиви сънища.

Междувременно възрастните избират тази плюшена играчка като интериорен детайл, който подчертава силния им характер. В края на краищата повечето от характерните детайли на лъва се отразяват в плюшените играчки. Вероятно затова много хора искат да получат частица от това величие и смелост. Все пак „Смел като лъв“ се казва с причина.


Гушкането на плюшен лъв прави съня по-сладък

Но не правете грешката да мислите погрешно за лъвовете, защото те имат друга страна, която е много мила и уютна. Знаете ли, че истинските големи плюшени лъвове могат да спят или почиват до 20 часа на ден? Невероятно число! В дивата природа лъвовете могат да се видят легнали по гръб с вдигнати крака или да дремят на сянка. Лъвовете се държат много любящо един с друг, докато мързелуват.

Те търкат глави един в друг и мъркат. Плюшено копие на лъв може би най-добре от всички играчки отразява живия си двойник. В крайна сметка намираме играчката там, където сме я оставили – да лежи на леглото или на земята. Истинският цар на съня. До такъв спящ човек е много по-лесно да заспите.


На кой филмов герой прилича вашият голям плюшен лъв?

Лъвовете са толкова величествени, че много често ги изобразяват в различни филми, сериали и дори в анимационни филми. Вероятно всеки е гледал повече от една версия на анимационния филм "Цар Лъв" или поредица от легендарния "Мадагаскар". Да не говорим за игралните филми "Кралят на джунглата", "Хрониките на Нарния", "Магьосникът от Оз".

Във всеки от тези филми лъвовете играят най-видните роли, сякаш им е писано да станат звезди. Нека една такава звезда грейне и във вашия дом. Яркостта му ще ви стопли, когато ви е студено. Меката козина на плюшеното лъвче любезно ще ви сгуши до себе си, когато пожелаете да бъдете гушнати. А впечатляващата му визия ще ви вдъхнови за смели походи и ще ви помогне да забравите всички страхове, които ви пречат.

И накрая, наличието на лъв у дома наистина ще ви накара да пожелаете да гледате, сгушени на топло заедно, един или друг филм за това очарователно животно. Ще можете да познаете на кой герой ви напомня най-много вашият лъв. Може би дори ще го кръстите на този герой?


Плюшените лъвове са другарчета

Не забравяйте, че лъвовете са нещо като котенца. Само малко по-голям. Но имат същия ген на игривост. Така че големите плюшени лъвове ще бъдат чудесни спътници в играта. Докато се криете сред цветя, представете си, че сте в храсталаците на саваната и дебнете плячка. Заедно с лъва ще опитате чий рев се разнесе на повече километри.

Ще сравнявате гривите на другите, за да видите коя е по-дълга и по-блестяща. А вие ще легнете уморени и ще си представите, че яркото слънце на Африка грее над главата ви. Има много игри. Освен това не сте сами, които може да ги харесате. Казват, че всяка котка мечтае да бъде лъв. Така че, ако имате истинска котка у дома, ще можете да проверите това. Може би плюшеното лъвче ще стане най-добрият приятел не само на вашия, но и на вашия домашен любимец? Или може би и тримата ще измислите забавни игри?


Нежни прегръдки на царя на животните

За да отрази силата си, плюшеното лъвче е изработено от издръжливи материали, които запазват оригиналния си вид дори след няколко пранета. Здравите шевове ще издържат и на най-силния рев по време на игри. А меката козина и нежната грива ще ви гушнат, когато изпитате желание за почивка.

Можете спокойно да държите тази играчка до лицето си, защото е направена без използване на вредни за здравето материали, а играчката е изпълнена с антиалергични детайли от силиконови влакна.

Product added to wishlist