Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Големи плюшени мечета - Голямо плюшено мече XXL играчка

Големи Плюшени Мечета - Голямо Плюшено Мече XXL Играчка - Teddyway

Големи плюшени мечета - здравей, аз съм Теди!

Големи плюшени мечета - Аз съм голямо, меко и нежно мече. Нямам биещо сърце, но съм изпълнен с любов от ушите до краката. Очаквам с нетърпение да пътувам до дома ти, защото знам, че щом се срещнем, ще станем най-добрите приятели, които ще бъдат заедно на всяка крачка. Имаш ли идеи какво би искал да правиш с мен? Защото куфарът ми вече е готов!


Голямото плюшено мече е тук

Да прекараме чудесно време заедно - Когато големи плюшени мечето Теди дойде в твоя дом, той ще бъде изпълнен с уют и топлина, тъй като този нов жител ще бъде близо до вас във всяка ежедневна ситуация. Докато гледаш филма, вземи Тедито заедно, той с удоволствие ще ти хване за ръката, ако стане страшно, а като може да допринесе за ежедневието ти, мечето ще стане безкрайно щастливо. Тедито ще се радва заедно с теб, и ако ще стане тъжно, той ще разведри деня.

Моля те, позволи ми да бъда с теб през цялото време - Мечето Теди става тъжно, когато не те вижда дълго време. Затова то ще остане много доволно, ако има възможност да пътува с теб. Парк или морски бряг, чифлик или дори чужда държава ще се превърне в любимо място на мечето, защото ще бъде с теб. В крайна сметка колко е забавно да имаш мек, нежен и любящ спътник на пътуване, което превръща пътуването в още по-прекрасен спомен.

Внимание - второто ми име - Сърцето на мечето Теди е напълнено с любовта, която копнее да сподели с теб. Не пести прегръдки и той ще ти отговори със същото. Покани го да спи заедно с теб и той ще се превърне в най-щастливата мечка на света, а докато спите сладко той ще те предпази от лоши сънища. Тедито ще изслуша всичките ти мисли, а може би дори ще му довериш най-големите си тайни, които няма той да разкрие на никого.


Време за щастие!

Teddyway не е нищо повече от идея, основана на детската носталгия. Нашите големи плюшени мечета Теди – очарователен, мек подарък, който отговаря на очакванията на всички и няма да остави никого безразличен. Този подарък няма възрастова граница, по тази причина може да бъде възприет от всеки Ваш близък.

С течение на времето и след изслушване на желанията и желанията на нашите клиенти, ние подобряваме нашия продукт и неговата комплектация. Понастоящем клиентите могат да избират от няколко различни вида и размери мечета, да персонализират лентата с желания цвят, която украсява врата на мечето, да изберат кутия с любими бонбони, които ще се доставят с мечето и да изберат опаковка на мече като подарък - големи плюшени играчки.

Нашата цел винаги е била и е да създаваме подаръци, които да излъчват радост и да оставят незаличимо впечатление. Искаме всеки да има възможността да усети какво означава да прегърнеш меко, пухкаво и голямо мече, което ще стане любимо на всички у дома.

Ние предлагаме на нашите клиенти дълговечен подарък. Нашите големи плюшени мечета са висококачествен продукт, чийто материал ще издържи на любовта и на най-палавите членове на семейството. Мечето ще бъде чудесен подарък дори за роднини с алергии, тъй като мекият пълнител, който няма да загуби формата си, е сертифициран и отговаря на всички изисквания за здравословна безопасност на Европейския съюз.

Ви ще се убедите в това, че мечета TeddyWay е чудесен начин да изразите грижа, любов, приятелство или съчувствие към най-скъпите си хора!

Product added to wishlist