Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Големи плюшени пингвини - Голям плюшен пингвин XXL играчка

Големи Плюшени Пингвини - Голям Плюшен Пингвин XXL Играчка - Teddyway

Големи плюшени пингвини - здравей, аз съм пингвин!

Големи плюшени пингвини - вероятно си чувал всякакви истории и приказки за забавни пингвини. Ще бъдеш изненадан, но аз съм един от тях! Както знаете, пингвините живеят в много големи общности и самотата е нашият най-голям враг. По тази причина реших да потърся Теб, най-добрият ми приятелю!

Козината ми е най-меката на света, по тази причина прегръдките ми са най-меки! Аз също имам голям плюшен пингви клюн, но не се страхувай, той е предназначен да разроша нежно косата ти! И най-важното е, аз съм изключително нетърпелив да се запозная с теб и да ти дам цялата си любов и радост! Поради тази причина не се съмнявай, когато казвам, че ще изпълня и най-мрачния ти ден с нежност и нашия смях от сърце.

Тичам да се приготвя за голямото пътуване, защото пътят от север е дълъг и с нетърпение очаквам да се запозная с теб!

До скоро виждане, приятелю!


Безкрайно забавление!

Пингвините, вероятно, са едни от най-забавните животни, така че с тях няма да тъгуваш! Когато в дома ти ще се появи пингвин, той ще го изпълни с щастие, радост и безкраен му смях, защото ако все още не си го чул - пингвините са страхотни шегаджии! Те обичат да бъдат палави и любимата им игра е капан, въпреки че имат много къси крака.

Как да развеселиш големи плюшени пингвини? Просто. Дай им времето си, играй с тях, насладете се заедно на деня и те ще ви възнаградят с купчина. Впуснете се в ежедневно приключение заедно, защото е толкова хубаво да имаш приятел до себе си, който се радва на всяка минута, прекарана заедно и те обича от цялото си плюшено сърце.


Вечерни ритуали!

След вълнуващия ден, прекаран с новия приятел, е необходимо правилно да се подготвите за сън. Пингвините са много чисти животни, поради което обичат процедурите на чистота! Среши новия си приятел преди сън и той в отговор ще разклати косата ти с мекия си клюн!

Нали те са свикнали да го правят на север! Също така, не забравяй да разкажеш различни интересни, весели или дори странни истории или приказки за други големи плюшени пингвини, които се впускат в непрекъснати приключения, след което вашият пингвин ще спи спокойно и ще сънува най-цветните сънища!

Product added to wishlist