Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Големи плюшени жирафи - Голям плюшен жираф XXL играчка

Големи Плюшени Жирафи - Голям Плюшен Жираф XXL Играчка - Teddyway

Големи плюшени жирафи направо от саваната във вашите прегръдки!

Големи плюшени жирафи -Няма да объркате това животно с никого. Има дълга изящна шия, тънки крака, козина на петна, очарователни мигли и големи очи, пълни с доброта. Да, това е красив жираф. Най-високият бозайник в света, който може да достигне дори до 5,5 метра височина. Почти бихте могли да го погледнете право в очите, ако оформите кула от трима души.

Дори новородените жирафи са по-високи от повечето хора. И така, жирафът е истински модел на животинския свят. Дефилира елегантно по модния подиум на саваната. Вероятно мечтаете за жираф, който се разхожда в дома ви? Оказва се, че всичко е възможно. Всичко, което трябва да направите, е да искате!


Жираф, който става за дома

Явно никой не би ви позволил да отглеждате истински жираф у дома. То не само няма да влезе през вратата, но и ще счупи леглото, опитвайки се да се намести удобно, и накрая ще изяде всичките ви цветя. И така, имаме по-добро решение - плюшен жираф. Може би това не е жираф с оригинални размери, който може да се види в природата. Все пак това е играчка с впечатляващи размери, която ще плени сърцата на всеки със своята сладост.

Можете да се чувствате свободни да подарите такъв жираф като специален подарък, който показва искрено внимание към друг човек. И след като купите жираф на някого, определено ще искате да имате такъв в дома си. Освен това е перфектен аксесоар не само вкъщи, но и в детски стаи, стаи за игра или всяко друго пространство, което искате да направите ексклузивно. Големи плюшени жирафи ще придадат на тези пространства нотка екзотика.


Всяка играчка има своя индивидуалност

Всички големи плюшени жирафи са уникални! Няма два жирафа с еднакви петна по козината, както няма двама човека с еднакви отпечатъци. Пръстовите отпечатъци на всеки човек са уникални. Освен това плюшените жирафи са уникални по своята личност. В крайна сметка всеки, който осинови голям плюшен жираф, прекарва много време с него: танцува, играе, спи с него, гледа филми, прави снимки (поне веднъж на ден), опитва различни ястия, пътува до най-далечните магически страни , дори потърсете утеха от жирафите, когато времената са трудни. Обикновено по пътя се случват интересни истории.

Те създават неописуема връзка със собствената си играчка. С помощта на плюшения жираф можете дори да развиете своята креативност. Например, измислете поне 20 места, които един жираф би искал да посети. Или създайте история за всяко място на жирафа. А сега пребройте всички тези петна. Колко петна има? Веднага ще откриете, че сте напълно ангажирани с тази дейност и че сте оставили всички ежедневни грижи някъде далеч. И така, плюшеният жираф е нещо повече от играчка. Това е уникална личност, която пътува през живота с вас.


Плюшеният жираф е най-добрият спътник в съня

Никога няма да се почувствате отегчени с плюшените жирафи. Защо? Защото се нуждаят от много малко сън. В природата жирафите спят от 10 минути до 2 часа. Представете си, че имате нужда от толкова малко почивка и можете да прекарате останалото време в игри. Би било чудесно! Но хората трябва да спят по-дълго. В крайна сметка сънят е много важен за възстановяване на силите ни.

А големите плюшени жирафи са специални с това, че спят същото време като собственика си. И винаги много спокойно. Никой плюшен жираф няма да хърка като силен трактор и да ви събуди по средата на красив сън. Гарантираме го! Напротив, не само няма да пречи, но и ще ви помогне да заспите по-лесно. Ще се успокоите и отпуснете по-бързо, след като прегърнете такава мека и пухкава играчка.


При създаването на играчки се обръща внимание на важни детайли

При създаването на плюшените големи плюшени жирафи е обърнато голямо внимание на качеството на материалите, издръжливостта и автентичността на детайлите. Жирафът ще остане в отлично състояние дори след дълги години спане, танци или различни игри с него.

Неговите здрави шевове ще издържат и на най-интензивното забавление. Дамаските са подходящи за многократно пране. Топките, използвани за пълнежа на жирафа са антиалергични, а цялата играчка е здрава и в същото време мека и симпатична. Всички тези неща позволяват много лесно да се влюбите в такава уникална играчка.

Product added to wishlist