Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

1. Цената за доставка на артикул варира в зависимост от страната на местоназначение и размера на поръчката.

2. Ако клиентът желае да получи стоката по местоживеене, той е длъжен да предостави точен адрес с посочване на номера на апартамента и къщата, име на улица, град, държава и телефон за връзка. .

3. Артикулите се доставят от доставчика на куриерска услуга.

4. След предаване на артикула на куриера ние ще ви информираме с текстово съобщение или по имейл.

5. Преди да пристигне по местоживеене, куриерът ще Ви информира за очаквания час на доставка, като Ви се обади или изпрати SMS.

6. Време за доставка:
– Срок за доставка в цяла България: 2-6 работни дни.
– Време за доставка в други страни от Европейския съюз: 2-5 работни дни.
– Време за доставка извън Европейския съюз: 4-12 работни дни.

7. Времето за доставка може да отнеме до 14 работни дни за поръчки на продукти на едро или с отстъпка (поръчки с 5 или повече продукта в една пазарска количка).

8. Този срок за доставка не се прилага, ако избраният от купувача артикул не е наличен или при непредвидени обстоятелства, за които продавачът не носи отговорност.

9. Купувачът се задължава да получи поръчаните артикули лично или да бъдат получени от лицето, посочено в данните за доставка. В останалите случаи купувачът няма право на рекламация, че стоката е била доставена на грешно лице.

10. Продавачът не носи отговорност за доставката на артикулите, ако артикулите не са доставени или не са доставени навреме, когато купувачът носи отговорност за забавянето или при обстоятелствата, за които купувачът носи отговорност.

11. Стоките се доставят в: САЩ, Канада, Литва, Латвия, Естония, Полша, Финландия, Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Люксембург, Холандия, Франция, Словакия, Германия, Великобритания (Обединеното кралство), Италия , Хърватия, Словения, Швеция, Унгария, Ирландия, България, Гърция, Испания, Португалия, Румъния, Швейцария, Норвегия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания.

* Стоките се доставят и извън САЩ, Канада и Европейския съюз. За подробности относно конкретните разходи за доставка, моля, вижте уебсайта за процеса на закупуване на продукта или се свържете с нас на имейл info@teddyway.bg или ни изпратете съобщение за контакт в страницата за контакти.

12. Нашите компании за доставка на продукция: DHL Global, DPD Europe, Postnord, Venipak.

Product added to wishlist