Мечета от розички - Мече от рози

Мечета От Розички - Мече От Рози - Teddyway

Мече от рози - най-добрият избор!

Очарователно, висококачествено и ексклузивно изглеждащо розово мече е страхотен и уникален подарък, който ще напомня на получателя си в продължение на много години за емоциите, които е получил по време на празника си. Също така тези мечета от рози могат да се превърнат в нова алтернатива на цветните букети!

Благодарение на свойствата на материала, от който са направени мечетата, те могат да бъдат страхотен подарък дори на най-малките! Децата ще могат да се наслаждават на тези розови мечета без притеснения, защото всички части са здраво закрепени и материалът от рози не застрашава здравето на най-малките!

Несъмнено всеки, който получи розово мече, ще бъде щастлив: дете, момиче, съпруга, майка или друг близък на сърцето човек.


Мечета от рози – не само подарък!

Многоцветните мечета от рози са не само чудесна идея за подарък! Поради своя отличителен външен вид и модерност, мечетата могат да се използват като декор или интериорни детайли.

Мечето от рози определено ще се превърне в обект на внимание като декорация на дома или дори естетичен сватбен детайл, който ще помогне да се създаде уникална емоция или игривост. Розовите мечета могат да се превърнат в много повече от очарователен подарък!


По какво се различават нашите розови мечета?

За производството на мечета ние използваме само най-висококачествените материали. Поради тази причина 3D рози, които използваме, изглеждат изключително естествено и създават истински флорален ефект. Всички използвани рози са подбрани на ръка. Благодарение на ръчната работа се създава цялостен образ на мечето, което му придава уникалност и чар.

Нашите мечета ще дойдат при вас:

От врата до врата - Гарантираме, че ще получите мечетата директно до вашия дом или на друг посочен адрес в рамките на няколко работни дни в целия Европейски съюз.

Високо качество - Дори и най-дребните детайли от ръчно изработени мечета са изключително издръжливи и ще издържат дори на постоянни прегръдки. Розовото мече ще радва много години, тъй като използваните цветя не губят формата и цвета си.

Уникално - тези мечета създават възможност да изненадате и да покажете любов и внимание по друг начин. Емоциите, създадени от даряването на розово мече, ще живеят толкова дълго, колкото и самото мече.


Поддръжка на розови мечета

Тези розови мечета не изискват специални грижи. Достатъчно е от време на време да избършете прах от розовите листенца, и мечето отново ще изглежда като ново!

Благодарение на свойствата на материала, използван за създаване на мечетата, той не привлича прах и се почиства изключително лесно. За да предпазите мечето от избледняване, препоръчително е да не го излагате на пряка слънчева светлина.

Product added to wishlist